Fjorårets og årets planlagte turer.

Litt om fjorårets turer

 

Vårtur til Stokkøya/Linesøya 23 mai.

38 LHL-ere troppet opp for tur til Stokkøya og Linesøya. I samarbeid med Vegareier og etter en rundtur i trondheim satte vikursen til Fosen i et meget fint vær.Et stopp var i Råkvåg før turen fortsatte til Stokkøya. Vi hadde med en meget flink guide, og vi hadde et lengere middagsstopp på Stokkøya i en kjempefin natur i et flott vær før vi satte kursen hjemover.

Revyfestivalen på Høylandet 12. juli.

Dette var en to-dagers tur til Høylandet og Revyfestivalen som vi hadde billetter til den 13. juli.

Turen vår var fulgt av lokale guider, og vi ble godt informert langs reiseruten.

Omvisning i Erkebispegården 13. juni.

19 medlemmer deltok under denne omvisningen og som fikk høre mye spennende om vår forhistorie.

Turen til Montenegro og Kroatia
50 medlemmer deltok på turen til Montenegro og Kroatia som startet fra Trondheim Lufthavn Værnes den 7. september for en 14 dagers sydentur. En svært vellykket tur til tross for noen sykdomstilfeller som heldigvis endte bra.


Vårtur og sydentur 2014

Atlanterhavsveien - Håholmen.
Vi planlegger nå en 2-dagers tur torsdag 12. juni kl. 8.00 med Torleifs Bussreiser.  På programmet står lunsj på Svinvik Arboret. Vi skal ta ferge, og vi skal kjøre langs Tingvollfjorden.  Vi skal stoppe underveis på Atlanterhavsveien og Håholmen, hvor vi skal overnatte på Ragnar Torseths idylliske holme etter en liten båttur. Her skal vi ha en felles middag etter en lang dags reise. 
Fredag tar vi fatt på hjemturen hvor vi kjører til Bud og Engan Fort.  Videre går turen til Molde og lunsj ved Rica Seilet hotell før hjemreisen går om Sunndalsøra og Oppdal. Det beregnes ankomst til Trondheim ca. kl. 19.00. 
Dette blir en tur mellom fjell og fjorder du sent vil glemme, og som du som er medlem får for bare kr. 2.900,- pr. person. Det kommer et enkeltromstillegg på kr. 300,- til de som må ha dette ved overnattingen på Håholmen.  Nærmere opplysninger med innbetaling av kr. 2900,- pr. + eventuelt enkeltromstillegg til konto 0530 1882299 innen 24. april.
Påmelding til Solveig Olesen tlf. 41 20 94 05.
Vi kjører kun èn buss, så det er de som er "førstemann til mølla" som blir med.

Sydentur 20. september 2014.
Fuengirola Costa del Sol.
Iår har vi valgt Fuengirola Costa del Sol som reisemål sammen med Tellus reiser ved Monica. Det sies at innbyggerne her er serviceinnstilte og trivelige. Byen er passe stor, trygg, vakker og ren.  Her finnes norsk forening, norsk sjømannskirke, norske restauranter og kafèer midt inne i det spanske miljøet.
Costa Fuengirola er regnet som Spanias perle. Den har ca. 8 km. lang sandstrand og en tilsvarende strandpromenade som er belagt med marmor.  Stedet er godt egnet for spasertur på byen eller som utgangspunkt for utflukter.
Hotellet er Las Palmeras, som er et 4-stjerners hotell med aircondition, balkong, heis, svømmebasseng, restauranter, kafè og barer. Forskjellig underholdning og dans om kveldene.  Alle fasiliteter finnes i umiddelbar nærhet av hotellet.

Turopplegget:
Vi reiser fra Trondheim Lufthavn Værnes med direkte fly til Malaga den 20. september.  Som medlem av LHL Trondheim Øst får du denne turen for bare kr. 8.995,- pr. person i dobbeltrom. Enkeltromstillegg kr. 2.200,-.

Frokost og middag eller lunsj er med i prisen.  Bindende påmelding gjøres til Ingrid Krognes tlf. 95 25 94 82 og må følges med depositum på kr. 2.000,- til konto 0530 1882299 innen 15. april 2014.

Vi har et begrenset antall plasser, så vi er nødt til å følge prinsippet om "førstemann til mølla" også på denne turen
.